Freelance kok


Ben je tijdelijk op zoek naar een freelance kok? Heb je een restaurant, hotel of cateringbedrijf? Bij pieken, seizoen, vakantie, ziekte of ter overbrugging van een openstaande vacature kan ik als freelance kok perfect ondersteuning bieden in je keuken. Met een hands-on mentaliteit met meer dan … jaar ervaring als zelfstandig (chef)kok bied ik je professionaliteit in je keuken. 

Voordelen van een freelance kok

– is direct inzetbaar
– spreekt de taal van de keuken
– begrijpt dat een goede voorbereiding het halve werk is
– blijft onder stress kalm en efficiënt
– staat garant voor een constant goede kwaliteit

Breed inzetbaar: van (chef)kok tot begeleiding opstart nieuwe keuken

Naast opdrachten als freelance (chef)kok / assistentie in de keuken kan ik ook het opstarten van een nieuwe keuken volledig begeleiden. Denk hierbij aan de complete (her)inrichting van de keuken, de samenstelling van de menu’s, kostencalculatie en selectie van de juiste leveranciers. Indien gewenst stel ik ook een gedegen HACCP-plan op en zorg ik voor de werving van gekwalificeerde medewerkers die onder mijn supervisie worden ingewerkt. Met een efficiënt functionerende en professionele keuken als resultaat. Ik heb jarenlange ervaring met het opstarten van (compleet) nieuwe keukens.

Freelance kok met Uiteenlopende opdrachtgevers

Als freelance kok werk ik voor onder andere à la carte restaurants, hotels, instellingskeukens en cateringbedrijven. Veel opdrachtgevers hebben naar volle tevredenheid gebruikgemaakt van mijn diensten.

Bekijk mijn referenties

Contact

Op zoek naar een veelzijdige freelance kok? Neem contact op met via het contactformulier, per e-mail via info@johnvanstein.nl.